om

Heidi Sauer Hvidholm

Mød kvinden bag.

Født 14. september 1986 på Fyn. Boet her og der, de seneste 7 år dog her i en forstad til Aarhus. Jeg har siden august 2015 arbejdet som mediegrafiker hos en af Danmarks største møbelproducenter. Inden da har jeg fået masser af livs og erhvervserfaring samt uddannet mig til webintegrator i 2013.

Mit hjerte har siden 2004 banket for min bedste ven og ægtefælle, Thomas. Jeg oplever også hjertebanken når der fx tales om dansk design, boligindretning, gør det selv projekter, convertibles, banconsvøbte dadler, sæler, kaktusser, lavalamper og bare tæer på græs.

En kreativ hjerne der ikke kan lade være med at tænke ud af boksen. Opgaver løser den gerne og helst på en anderledes måde. Den hopper sjældent over hvor hegnet er lavest og hænger gerne fast i lidt pigtråd, hvis det kan være med til at slutproduktet bliver det bedre.

Den færdes i bl.a.; Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effect, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, HTML, CSS, WordPress, FotoStation, AX, symaskine, Canon PRO 4000s, MAC, opvaskermaskine, PC, laminering og i kategori B køretøjer. Drømmer pt. om at kunne færdes ved kaffemaskinen, Cinema 4D og serigrafiproduktion.

Lyst til at slå en sludder af*?
*uforpligtende og venskabelig samtale om dagligdags emne / hyggensnak
Så er du/I velkommen til at sende mail, sms eller give mig et kald.
+45 20 36 94 20, heidi@heidihvidholm.dk